Perfect!
04 Maart 2009 | Nieuw Zeeland, Paihia
Hallo allen,
Het heeft even geduurd, maar hier ben ik weer. Inmiddels zit Hong Kong er weer op. Een korte impressie van Hong Kong:
AMAZING!
Oke, zal het hier niet bij laten. Het was er echt gaaf. We waren rond 10-en in de ochtend bij het hotel. Uiteraard niet geslapen in het vliegtuig, besloten we om direct door te gaan en de stad te gaan verkennen. Naast onwijs veel winkels bezocht te hebben, zijn we naar verschillende tempels geweest, park bezocht en een aantal mooie gebouwen gespot. Daarnaast hebben we over de hollywood star way gelopen en wat blijkt... ik heb dezelfde maat handen als Jacky Chan! Uiteraard even een foto van gemaakt. Helemaal in de gloria hebben we de werelds grootste lichtshow bewonderd aan de haven en zijn we naar de peak geweest waar we een mooi uitzicht over Hong Kong hadden. Vervolgens nog een paar honderd meter op de 800 meter lange overdekte roltrappen gestaan, zijn we na een kleine vijf uur slaap in drie dagen weer richting luchthaven geweest. Al half in slaap vallend in de bus naar de luchthaven was ik de hele vlucht klaar wakker! Lekker weer.
Goed nu zijn we inmiddels al weer twee dagen in Nieuw Zeeland. Auckland hebben we achter ons gelaten en zitten we nu in Paihia. Na wat geluk te hebben gehad in het casino was ik er van overtuigd dat niets meer mis kan gaan! Helaas! In Paihia zou ik dan eindelijk met de dolfijntjes gaan zwemmen....tja, het waait te hard om uit te varen dus dit gaat helaas niet door....erg jammer. Na een pilsjes is de creativiteit op hol geslagen en heb ik het dolfinarium alweer uit mijn hoofd gewist want we hebben een nieuw plan! JOEPIE! Kans twee. We vertrekken morgen uit Paihia want de weersvoorspellingen zijn gewoon niet optimaal. We hopen volgende week een plaatsje aan te kunnen doen waar we eveneens met de dolfijntjes kunnen althans nu denken te kunnen gaan zwemmen. Moet er nog even een nachtje over slapen want pils en slaapgebrek gaan niet echt samen natuurlijk...haha. 1 pilsje is al voldoende!
Goed, genoeg geschreven. Voor nu een goede groet, aangezien we nog geen brokken hebben gemaakt met het rechts...eh links rijden met de auto...geen zorgen, het autorijden hier gaat ons goed af. We zijn er achter dat je best rechts kunt rijden, zolang er geen tegenliggers aankomen.
Volgende keer meer! en komende maand...VEEEEEEEL MEEEEEEEEEEEEERRRRR!!
Kaar
AMAZING!
Volgende keer meer! en komende maand...VEEEEEEEL MEEEEEEEEEEEEERRRRR!!
Kaar
04 Maart 2009 - 09:48
De Stiefmoeders:
Wat leuk, wij hebben van je moeder je adres gekregen om je te volgen hoe het met je gaat. In een paar dagen al zo veel indrukken opgedaan. Dat kan ook niet anders als je in een aantal werelddelen stopt om te kijken hoe het daar is.
Vond je Hongkong niet erg druk en smerig????? Dan is nieuw Zeeland een verademing kwa ruimte en rust.
Geniet lekker en let op we volgen je op de voet -
04 Maart 2009 - 19:43
Mar En Bert:
Há die Kaar,... nou jij ben nog lang nie klaar! Leuk om te horen dat de start goed is, we zijn reuze benieuwd naar jouw verdere belevenissen. Geniet er verder van en veel plezier. We houden je, van hoever dan ook, wel in de gaten! -
05 Maart 2009 - 11:02
Pap En Mam:
Hallo Lieverd,
Heerlijk dat jullie het zo naar jullie zin hebben.Geniet er lekker van.Hoe is het met de Maori`s? Hoop gauw wat foto`s te zien.Hier alles goed Buddy heeft het best naar zijn zin met Lando.Karin we kijken weer uit naar je volgende verslag. Groetjes voor Olof en Helen. Veel liefs mam en pap
05 Maart 2009 - 11:29
Joke En Olof:
hallo karin, watleuk weer wat van je te horen, super he wat je nu al weer meemaakt. we wachten met spanning op de volgende belevenissen. en natuurlijk de foto's. groetjes joke en olof -
06 Maart 2009 - 08:16
Johan, Gerard, Carla:
Hey,
Het tempo is behoorlijk en de slaap weinig! Je hebt toch 4 weken..... Leuk te lezen dat jullie al zo veel hebben gezien en gedaan en jammer van de dolfijntjes. Je bent trouwens geslaagd met een 8 en een 9 voor je BHV cursus, onwijs knap!! Maak veel lol en we blijven je volgen. Veel lieve groetjes van je collega's. -
06 Maart 2009 - 12:39
René:
Hoihoi!!
Dus jij hebt nogal geluk in het casino.... Volgende reis wordt naar Las Vegas?? Dan wil ik wel met je mee... ;-P
Leuk om te zien wat je allemaal uitspookt aan de andere kant van de wereld!
Heel veel plezier nog en doe je wel een beetje voorzichtig daar?
Kus uit Hillegom, René -
06 Maart 2009 - 17:21
Rob & Sue:
Dag Kaar,
Dat klinkt geweldig! Geniet ervan en maak geen brokken (hoewel, je bent zo lazen we inmiddels een eerste klas hulpverleenster!).
Liefs Rob & Sue. -
08 Maart 2009 - 14:22
Frank En Marianne:
Hoi, hoi!
Wat gaaf allemaal en dat in zo'n korte tijd, we zijn benieuwd naar wat je allemaal nog gaat beleven! Heel veel plezier!!!
Veel liefs, Frank en Marianne -
08 Maart 2009 - 19:11
Claudia :
he Kaatje, jammer van de dolfijnen maar er komt vast nog wel een kans.
Lekker genieten.
Gr. Clau kabeljouw